Samen Slank Challenge

De Challenge start op 15 juni!

Wil jij een gezonde levensstijl, succesvol afvallen en je fit voelen deze zomer? Dan is de Samen slank challenge iets voor jou! Ik ga je helpen jouw doel te behalen. Doe mee en ga de uitdaging aan!

 

Tijdens deze afslankchallenge start je met PowerSlim en begeleid ik jou bij het behalen van jouw afslankdoel. Je ontvangt van mij gedurende 4 weken tips, adviezen, recepten en leuke extra’s.

Wekelijks bespreken we jouw resultaten om te kijken hoe je ervoor staat.

 

PowerSlim: samen naar een goede balans

De top 3 dingen die deelnemers in mijn ervaring het fijnste vinden aan het PowerSlim programma:

 

  • Het grote aanbod aan producten zoals muesli, crackers, wraps etc. Dit maakt gezond eten              supermakkelijk. Ik help je graag om volop te variëren met heerlijke maaltijden.

  • Zes eetmomenten per dag.

  • Mijn persoonlijke hulp en begeleiding. Zolang je het programma volgt, zijn hier geen kosten aan verbonden.

       Afslanken doen we samen!

Even voorstellen: Diana Vaesen, jouw persoonlijke coach

Hi, ik ben Diana Vaesen. Dagelijks zie ik in de praktijk hoeveel makkelijker (en gezelliger) afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. Aan de hand van het PowerSlim programma help ik jou persoonlijk bij het bereiken van jouw afslankdoel van de challenge. Besluit je na de challenge door te gaan met het PowerSlim programma blijf ik je ondersteunen bij het bereiken van jouw ideale gewicht.

 

 “Voor mij geen zorgen over het bikiniseizoen.”

 

Door te veel ongezonde voeding en een slecht eetpatroon is mijn gewicht in een paar jaar tijd toegenomen met 10 kilo. Mijn broeken waren te klein en alles zat te strak. Hierdoor voelde ik me niet meer goed in mijn vel. Ik had de fit verloren om te gaan sporten en een goed eetpatroon aan te houden. Ik wilde hier graag verandering in brengen. Ik wilde terug energie hebben en me weer goed in mijn vel voelen.

Ik had al eerder van PowerSlim gehoord en zag dat er een center bij mij in de buurt zat. Ik klopte aan voor hulp bij mijn PowerSlim coach en besloot te starten met het PowerSlim programma. Mijn coach heeft me geholpen om een goed evenwicht te vinden in voeding en beweging. Tijdens het PowerSlimmen was het niet perse nodig om te sporten, maar mij bracht het extra voldoening. Al snel begon ik resultaat te zien en voelde ik mij steeds fitter.

De PowerSlim producten waren erg lekker! Door het brede assortiment aan producten heb ik tijdens het programma gevarieerd kunnen eten. Mijn coach heeft mij een nieuw eetpatroon aangeleerd. Ik heb balans in mijn eetpatroon gevonden en weet nu wat ik wel en niet kan eten. Het contact met mijn coach was erg fijn, ik kon altijd bij haar terecht en voelde me bij haar op mijn gemak.

Het PowerSlim programma was voor mij makkelijk vol te houden. Ik zou het daarom ook iedereen aanraden. Ik heb mijn eetgewoonte aangepast en let op de koolhydraten. Natuurlijk zijn er altijd ups en downs, maar ik weet zeker dat ik dit ga volhouden. Het voelt namelijk niet als een straf. En ook na het behalen van mijn streefgewicht kan ik nog steeds bij mijn coach terecht. Daarom lukt het mij nu al ruim een jaar om op gewicht te blijven.

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes!

Wil jij mee doen aan de Samen Slank challenge?

Samen met jou bekijk ik graag of het PowerSlim programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral

contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Neem contact op

+32471714365

Nieuwstraat 189, 3550 Heusden-Zolder

©2019 door IN OUT BEAUTY.