Maak online een afspraak of neem contact via onze contactpagina. We werken altijd op afspraak om volledige kwaliteit te bieden aan iedereen!

ONZE MERKEN

Met wie wij samenwerken

POWERSLIM

PowerSlim: duidelijke doelen, concrete resultaten. Geen jojo-effect, maar blijvend resultaat. Niet mínder eten, maar anders leren eten. Smakelijk, gezond en gevarieerd. Het PowerSlim programma is een praktische en doelgerichte methode om snel tot een gezondere leefstijl te komen, op basis van eiwitrijke en koolhydraatarme producten van hoge biologische kwaliteit.


Het programma bestaat uit 3 fases. In elke fase maak je kennis met nieuwe producten en recepten. En tijdens een wekelijks consult krijg je van mij handvatten om jouw persoonlijke doelen te behalen. Ook na het afronden van de derde fase blijf ik je trouwens nog een jaar lang begeleiden. Alles om ervoor te zorgen dat je jouw gezonde leefstijl en nieuwe energie ook daadwerkelijk vasthoudt! 

WATERDROP

Drink meer water, je leest en hoort het overal! Helaas is water drinken niet voor iedereen even makkelijk. waterdrop heeft hier een simpele oplossing voor gevonden.

waterdrop® verrijkt je water met fruit en plantenextracten alsook waardevolle vitamines om je zo te helpen meer water te drinken en dit allemaal zonder suiker!

Een goede reden vinden om water te drinken is gemakkelijk. We hebben water nodig net zoals zuurstof.

BAIJA

Zintuigelijke, natuurlijke cosmetica.
Vrij van parabenen, Phenoxyethanol, minerale oliën, sulfaten ... kortom hoe een product de dag van vandaag hoort te zijn! Op zoek naar een trendy, heerlijk geurend body- of gelaatsproduct dan ben je bij Baija zeker op zijn plaats. Maar ook voor heerlijk geurende producten voor je huis. Ideale producten als geschenk!

BELLAPIERRE

  • Bellápierre bevat geen bismutoxycholoride, talk, oliën, additieven, vulstoffen of andere potentieel schadelijke ingrediënten

  • Bellápierre bestaat uit pure mineralen, hoofdingrediënten zijn Mica, Ijzeroxiden, Zinkoxide en Titaandioxide.

  • Bellápierre is aanbevolen door dermatologen, want we zijn hypoallergeen

  • Bellápierre is niet-comedogeen en olievrij, waardoor de poriën niet zullen verstoppen

  • Bellápierre heeft anti-inflammatoire en antioxidante eigenschappen

  • Bellápierre biedt UVA en UVB-bescherming SPF 15-20

  • Bellápierre zorgt voor een volledige dekking voor alle huidtypes

  • Bellápierre vermindert de verschijning van fijne lijntjes en rimpels

MARC INBANE

Haute couture tanning...

MARC INBANE is een toonaangevende speler in de wereld van tanningcosmetica en geliefd bij een groot publiek. Diverse invloedrijke modehuizen, hair & make-up artists, dermatologen en beroemdheden zijn fan van het eerste uur. MARC INBANE is inmiddels bekroond met verschillende awards én verkrijgbaar in meer dan veertig landen.

MARC INBANE biedt een veilig, verantwoord en natuurlijk alternatief voor de schadelijke UV-straling van de zon en zonnebanken. Steeds meer mensen gunnen hun huid het allerbeste: de luxe producten van MARC INBANE.

+32471714365

Nieuwstraat 189, 3550 Heusden-Zolder

©2019 door IN OUT BEAUTY.