+32471714365

©2019 door IN OUT BEAUTY.

Líkami

Pure huidverzorging

Líkami is superfood voor je huid. Het is natuurlijke cosmetica op basis van biologische, botanische ingrediënten. We kiezen voor een pure samenstelling, maar ook heel bewust voor duidelijke etiketten en eerlijke recepten die gemaakt worden met veel deskundigheid, zorg en liefde. Líkami is meer dan een (Belgisch) beautylabel, het is alles op alles voor een duurzame levensstijl.

Geen van onze producten zijn getest op dieren, ze zijn vrij van parabenen, siliconen, laurylsulfaat, kunstmatige kleurstoffen en aroma's. Petrochemische additieven, glycolen, TEA en DEA.

UITERST GESCHIKT VOOR DE MEEST GEVOELIGE HUID

Het Likami Quadri GOLD botanische complex is een exclusieve mix van 4 natuurlijke bioactieve biologische ingrediënten. Deze formule is gemaakt van 4 herbale actieve bestanddelen: duizendblad, salie, grote klit en Sint-Janskruid. Mengen van deze 4 wonderdoeners resulteert in echte revolutionaire cosmetica, het voorziet de huid van een maximale dosis aan essentiële vitaminen, mineralen en antioxidanten om uw huid te herstellen naar een optimale gezondheid en vitaliteit. Het resultaat is een cosmeticalijn die hydrateert, verzorgt, beschermt en herstelt.