+32471714365

©2019 door IN OUT BEAUTY.

Welkom bij IN OUT BEAUTY

De place to be om je innerlijke en uiterlijke schoonheid te verzorgen. Een plaats waar je in deze hectische levensstijl even kan ontvluchten en je onderdompelen in de heerlijke producten, diensten en advies, maar ook een plek waar je gezellig met je vriendinnen aan een workshop kan deelnemen, ...

Merken

Met wie wij samenwerken

PowerSlim

PowerSlim: duidelijke doelen, concrete resultaten. Geen jojo-effect, maar blijvend resultaat. Niet mínder eten, maar anders leren eten. Smakelijk, gezond en gevarieerd. Het PowerSlim programma is een praktische en doelgerichte methode om snel tot een gezondere leefstijl te komen, op basis van eiwitrijke en koolhydraatarme producten van hoge biologische kwaliteit.

 

Het programma bestaat uit 3 fases. In elke fase maak je kennis met nieuwe producten en recepten. En tijdens een wekelijks consult krijg je van mij handvatten om jouw persoonlijke doelen te behalen. Ook na het afronden van de derde fase blijf ik je trouwens nog een jaar lang begeleiden. Alles om ervoor te zorgen dat je jouw gezonde leefstijl en nieuwe energie ook daadwerkelijk vasthoudt! 

Líkami

Likami is een biologisch en natuurlijk huidverzorgingsmerk. 'Superfood voor je huid': dat is onze slogan. Het is de kern van ons merk en onze belofte aan u. Zorgvuldig geselecteerde natuurlijke, botanische ingrediënten geven je alles wat je nodig hebt voor een dagelijkse, duurzame huidverzorging.

De naam betekent 'lichaam' in het Ijslands en verwijst meteen ook naar de zuiverheid, de kracht en de schoonheid van het land zonder filters. IJsland en zijn natuurlijke eenvoud zijn de belangrijkste bronnen van inspiratie voor Likami. 
Ontdek onze grote reeks aan natuurlijke verzorgingsproducten. We gebruiken alleen plantaardige ingrediënten en natuurlijke oliën samengebracht in eerlijke recepten. Deze superfoods zijn zeer rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. Ze hydrateren, beschermen en herstellen de huid. Het maakt van Likami de ultieme ‘companion de route’ bij het dagdagelijkse verzorgingsritueel van zowel vrouwen als mannen.

Waterdrop

Drink meer water, je leest en hoort het overal! Helaas is water drinken niet voor iedereen even makkelijk. waterdrop heeft hier een simpele oplossing voor gevonden.

waterdrop® verrijkt je water met fruit en plantenextracten alsook waardevolle vitamines om je zo te helpen meer water te drinken en dit allemaal zonder suiker!

Een goede reden vinden om water te drinken is gemakkelijk. We hebben water nodig net zoals zuurstof.

Baija

Zintuigelijke, natuurlijke cosmetica.
Vrij van parabenen, Phenoxyethanol, minerale oliën, sulfaten ... kortom hoe een product de dag van vandaag hoort te zijn! Op zoek naar een trendy, heerlijk geurend body- of gelaatsproduct dan ben je bij Baija zeker op zijn plaats. Maar ook voor heerlijk geurende producten voor je huis. Ideale producten als geschenk!

Bellapierre

  • Bellápierre bevat geen bismutoxycholoride, talk, oliën, additieven, vulstoffen of andere potentieel schadelijke ingrediënten

  • Bellápierre bestaat uit pure mineralen, hoofdingrediënten zijn Mica, Ijzeroxiden, Zinkoxide en Titaandioxide.

  • Bellápierre is aanbevolen door dermatologen, want we zijn hypoallergeen

  • Bellápierre is niet-comedogeen en olievrij, waardoor de poriën niet zullen verstoppen

  • Bellápierre heeft anti-inflammatoire en antioxidante eigenschappen

  • Bellápierre biedt UVA en UVB-bescherming SPF 15-20

  • Bellápierre zorgt voor een volledige dekking voor alle huidtypes

  • Bellápierre vermindert de verschijning van fijne lijntjes en rimpels

Marc Inbane

Haute couture tanning...

MARC INBANE is een toonaangevende speler in de wereld van tanningcosmetica en geliefd bij een groot publiek. Diverse invloedrijke modehuizen, hair & make-up artists, dermatologen en beroemdheden zijn fan van het eerste uur. MARC INBANE is inmiddels bekroond met verschillende awards én verkrijgbaar in meer dan veertig landen.

MARC INBANE biedt een veilig, verantwoord en natuurlijk alternatief voor de schadelijke UV-straling van de zon en zonnebanken. Steeds meer mensen gunnen hun huid het allerbeste: de luxe producten van MARC INBANE.

Komende evenementen
Superfood for the skin - Líkami
Wed, Feb 26
IN OUT BEAUTY
Feb 26, 7:00 PM – 9:30 PM
IN OUT BEAUTY , Nieuwstraat 189, 3550 Heusden-Zolder, België
De huid is ons grootste orgaan en toch behandelen we ze vaak niet genoeg met de meeste zorg!
Delen
Kennismaking met PowerSlim
Het tijdstip wordt later bepaald
IN OUT BEAUTY
Het tijdstip wordt later bepaald
IN OUT BEAUTY, Nieuwstraat 189, 3550 Heusden-Zolder, België
Maak kennis met PowerSlim
Delen
Valentijn shopping
Wed, Feb 12
IN OUT BEAUTY
Feb 12, 1:00 PM – 8:00 PM
IN OUT BEAUTY, Nieuwstraat 189, 3550 Heusden-Zolder, België
Zie dat je je liefste niet vergeet!
Delen
Christmas Shopping
Sun, Dec 15
IN OUT BEAUTY
Dec 15, 2019, 11:00 AM – 6:00 PM
IN OUT BEAUTY, Nieuwstraat 189, 3550 Heusden-Zolder, België
Mis het niet
Delen
Home fragrance